Bevestiging clip

Genoemde prijs is per clip, minimaal 2 per dubbelstaafmat te gebruiken.

Vanaf € 0,52

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De bevestiging clip, bij de hekwerk monteur beter bekent als het u-tje. Is een handig product om dubbelstaafmat hekwerk te bevestigen aan poorten, muren en schuttingen ed.

Door de bevestiging clip om de verticale staaf een te klemmen wordt er een lip met oog( een bevestigingspunt) gecreëerd op de kopse kant van een dubbelstaafmat. Met van een boorschroef of M8 bout met moer kan de dubbelstaafmat bevestigd worden.

De bevestiging clip is in 3 uitvoeringen op voorraad;

  • De bevestiging clip RVS
  • De bevestiging clip in kleur Ral 6009 =groen (staalverzinkt)
  • De bevestiging clip in kleur Ral 9005 =zwart (staalverzinkt)

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bevestiging clip

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.