90 graden bochtstuk rond 60 mm.

prijs aluminium bochtstuk van 90 graden  is per stuk excl. btw

€ 12,55

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Bochtstuk rond 60 mm (90 graden)

Het bochtstuk ook wel inslag kniestuk genoemd, rond 60 mm is van gegoten aluminium en past in liggers of staanders van rond 60 mm. De nauwe passing sluit mooi.Dit 90 graden bochtstuk rond 60 mm. wordt gebruikt bij barrière hekwerk, plantsoen afrastering, in lei (linde) constructies en daar waar het om een nette afwerking gevraagd wordt.

Dit product wordt voorlopig alleen in aluminium kleur aangeboden en in voorraad gehouden, eventueel zou een standaard Ral kleur op verzoek worden aangebracht.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:90 graden bochtstuk rond 60 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.