Buisklem eindbeugel

Prijs per stuk excl. btw

Compleet met rvs inbusbout en zeskantmoer.

 

Vanaf € 1,05

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Buisklem eindbeugel

De Buisklem eind beugel is een product speciaal ontworpen voor het populaire dubbelstaafmat hekwerk. De buisklem eindbeugel wordt in combinatie met de buisklembeugel gebruikt. Beide buisklem beugels zijn glad afgewerkt en hebben geen uitstekende delen. De buisklembeugel wordt i.v.m. veiligheid veel gebruikt bij scholen, instellingen en (kinder,-) dagverblijven.

De buisklem eindbeugel, wordt vanzelfsprekend als eindbeugel gebruikt maar ook op de hoeken als hoekbeugels (2 stuks)

De Buisklem wordt geleverd in 2 kleuren, groen en zwart, compleet  met rvs inbusbout en zeskantmoer.

Dit product ligt op voorraad!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buisklem eindbeugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.