Buisklem beugel

Dit product wordt compleet aangeboden (2 halve delen, 2 rvs inbus bouten M6  incl. 2 M6 zeskant moeren.

Prijs is excl. BTW

Vanaf € 1,05

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Buisklem beugel,

Deze complete buisklem beugel voor dubbelstaafmatten is voor de staander rond 60 mm. De buisklem beugel geeft een solide verbinding van staander met de mat. en is zowel geschikt voor het type 8/6/8 als voor 6/5/6.De buisklem beugel wordt compleet aangeboden , 2 halve delen, 2 rvs inbusbouten en moeren.

Door de afgeronde vormen wordt de buisklem veel toegepast bij hekwerk waar kinderen of dieren spelen. De buisklem beugel heeft geen scherpe of uitstekende delen. Ook bij hekwerk waar vlechtband wordt toegepast zit de buisklem niet in de weg. Als het hekwerk iets rond gezet moet worden is de buisklem t.o.v. zijn concurrenten in het voordeel.

Kenmerken ; solide, gemakkelijk, mooi en veiligheid bevorderend. voordelig

De buisklem beugel wordt aangeboden in 2 kleuren, groen en zwart

De buisklem beugel wordt in combinatie gebruikt met de buisklem eind beugel

De buisklem beugel is een voorraad product!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buisklem beugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.