clicker

prijs clicker per stuk excl. btw.

Vanaf € 0,70

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

clicker

De clicker een Multi inzetbaar product met veel voordelen. De clicker ook wel keilbout, keilanker of fixanker genoemd wordt gebruikt om voetplaten op het beton te bevestigen. De clicker is direct belastbaar waardoor er geen wachttijd is.Ook bij lage temperaturen kan het werk gewoon doorgaan.

door de grote belastbaarheid kunnen (schuif) poorten en hekdelen met de clicker vlot en stevig geplaatst worden op de betonnen ondergrond.

Allround hekwerk  heeft een aantal veel gebruikte maten geselecteerd en op voorraad gelegd

  • M8 x 95 verzinkt
  • M8 x 95  roest vast staal
  • M10 x 105 verzinkt (meest gebruikt)
  • M16 x 180  verzinkt (voor zware poorten)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:clicker

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.