Driekant sleutel

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 6,55

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Driekant sleutel,

De driekantsleutel wordt veel toegepast bij parkeerpalen afzetpalen en parkeerbeugels, meestal ligt de sleutel thuis, op kantoor of bij een collega in de bus. Het is altijd handig om een paar extra te hebben liggen. Voor verschillend palen zijn ook verschillende sleutels. Allround Hekwerk heeft een aantal veel gebruikte maten en afmetingen liggen.Waaronder ook een vierkant sleutel 6 mm.

De variaties

  • Standaard driekant sleutel 13 mm
  • Insteek driekantsleutel 13 mm
  • Driehoekige vergrendelings sleutel 13 mm voor afzetpaal
  • Insteek driekantsleutel 8 mm
  • de vierkantsleutel 6 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Driekant sleutel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.