Kunststof afstand isolator

De prijs van een kunststof afstand isolator is per stuk inclusief bout ,moer en ring voor bevestiging. excl. BTW

Vanaf € 2,25

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen









Veilig betalen









Kunststof afstand isolator

De kunststof afstand  isolator voor rond 60 mm en koker 60 x 40 staanders wordt gebruikt bij Dubbelstaafmat (DSM) hekwerk en harmonica gaas hekwerk. De afstand isolator kan eenvoudig aan de staanders bevestigd worden door de bijgeleverde RVS bout m8 met moer en ring. De kunststof afstand isolator is er in 2 soorten, namelijk voor koord en voor lint, in 3 uitvoeringen namelijk voor rond 60 mm. rond 48 mm en koker 60 x 40 mm en 2 afmetingen namelijk 80 mm lang en 250 mm lang.

 • Afstand isolator-lint,      lengte 80  mm, voor rond  48 mm.
 • Afstand isolator-lint,      lengte 80  mm, voor rond  60 mm.
 • Afstand isolator-lint,      lengte 80  mm, voor koker 60 x 40 mm.
 • Afstand isolator-koord,  lengte 80  mm, voor rond  48 mm.
 • Afstand isolator-koord,  lengte 80  mm, voor rond  60 mm.
 • Afstand isolator-koord,  lengte 80  mm, voor koker 60 x 40 mm.
 • Afstand isolator-lint,      lengte 250 mm, voor rond  48 mm.
 • Afstand isolator-lint,      lengte 250 mm, voor rond  60 mm.
 • Afstand isolator-lint,      lengte 250 mm, voor koker 60 x 40 mm.
 • Afstand isolator-koord,  lengte 250 mm, voor rond  48 mm.
 • Afstand isolator-koord,  lengte 250 mm, voor rond  60 mm.
 • Afstand isolator-koord,  lengte 250 mm, voor koker 60 x 40 mm.

De meeste uitvoeringen liggen op voorraad ,bij grote aantallen of niet voorradige producten is de levertijd ca. 1.5 week

De isolator of betergezegd de schrikdraad of lint isolator is gemaakt van kunststof een niet geleidend materiaal. Zou dit niet het geval zijn dan zou er een permanente kortsluiting zijn, waardoor het goed functionerend van een schrikdraad omheining onmogelijk zou zijn. Naast de goede isolerende werking moet de isolator ook in een goede doorvoering van het geleide materiaal (de draad of het lint) voorzien. Een goede of slechte doorvoering is met het blote oog vaak goed te zien. Raakt het draad de bodem, het lange gras of het stalen hekwerk dan is niet voor de juiste isolator gekozen. Een juiste afstand van het stalen hekwerk en bodem is belangrijk, niet alleen zodat de spanning gewaarborgd blijft, maar ook als behoud voor de omheining. Zodat de weide dieren niet de mogelijkheid hebben om tegen het hekwerk schuren, staan of zelfs in bijten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kunststof afstand isolator

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.