Midden aanslag voor dubbele poort

prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 4,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Midden aanslag voor dubbele poort.

Een dubbele poort heeft een midden aanslag nodig om in de juiste positie te blijven staan wanneer deze gesloten is .De midden aanslag voorkomt het openen van een afgesloten poort. Het midden van een dubbele poort is het zwakste punt. Door een midden aanslag in beton te storten wordt er een krachtig punt gecreëerd , waarmee een dubbele poort veilig kan worden afgesloten.

Omdat er veel verschillende poorten zijn in verschillend situaties worden er vier verschillende midden aanslagen om in te storten aangeboden.

  • TYPE 1 :  Midden aanslag RVS rond 96 mm  hoogte 91 mm (voet 113 x 113) dikte materiaal 1.5 mm
  • TYPE 2 : Midden aanslag elektrolytisch verzinkt rond 96 mm hoogte 91 mm (voet 113 x 113) dikte materiaal 1.5 mm
  • TYPE 3 : Midden aanslag elektrolytisch verzinkt, ovaal 100 x 70 mm hoogte 71 mm (voet 104 x 81) dikte materiaal 2 mm
  • TYPE 4 :  Midden aanslag verzinkt 90 x 90 x 25 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Midden aanslag voor dubbele poort

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.