Montagesleutel Locinox

Prijs per stuk excl. btw.

tekening montagesleutel

 

€ 5,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Montage sleutel Locinox,

Met deze multifunctionele montage sleutel kunnen sloten en slotvangers gemonteerd worden. De montagesleutel is voorzien van een inbus 3 mm. voor het afstellen van de pennen en het vastzetten van de krukken. Met de 6 mm. inbussleutel wordt het slot vastgeschroefd, de kruiskop schroevendraaier kan gebruikt worden om de cilinder vast te zetten en om de dagpen in de slotkast links of rechtsom te draaien.

Omschrijving

  • M3 inbus voor afstelling dag- & nachtschoot, krukmontage
  • M4 inbus voor montage van het slot
  • Kruiskop schroevendraaier voor dagpen, cilinder en slotkast montage
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Montagesleutel Locinox

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.