opzetstuk

Prijs per stuk incl afdekdop, Excl. BTW

Vanaf € 32,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Opzetstuk

Deze opzetstukken zijn gemaakt om een roterende puntenkam in een bestaande situatie op een poort of hekwerk aan te kunnen brengen. Door een opzetstok aan te brengen op een staander of poort kan een bovenbuis met puntenkam elementen bovenlangs aangebracht worden. Hiermee wordt een zeer effectieve overklim beveiliging gecreëerd.

Het opzetstuk kan d.m.v. een boorschroef of popnagel geborgd worden op de bestaande staander.

Allround heeft voor koker 40 x 40, 60 x 60 en 60 x 40 standaard oplossingen. Daarnaast kunnen producten op maat gefabriceerd worden.

De opzetstukken op voorraad zijn thermisch verzinkt, in een RAL kleur zijn de opzetstukken op aanvraag

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:opzetstuk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.