V-Spikes

prijs per strip excl. Btw

Vanaf € 29,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

V-Spikes

V-Spikes, ook wel cobra punten genoemd, negen dubbele spikes gelast op een strip van 1080 mm lang. De V-spikes strip wordt als extra overklim beveiliging op poorten, hekken, muren en dakranden geplaatst. Naast het moeilijk overklimmen geeft het uiterlijk van de v-spikes al een afschrikkende werking.

De V-spikes mogen gebruikt worden vanaf een hoogte van 1501 mm. boven het maaiveld, onder de 1500 mm is het risico te groot om een persoon onbedoeld te beschadigen.Het is niet de bedoeling om de scherpe punten te gebruiken als opstap beveiliging.

De V- spikes worden aangeboden in 3 varianten;

  • thermisch verzinkt
  • thermisch verzinkt en gepoedercoat  in Ral 6009 (groen)
  • thermisch verzinkt en gepoedercoat  in Ral 9005 (zwart)

De V- spike strips liggen beperkt op voorraad, levertijd ca 1.5 week

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:V-Spikes

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.