Uitval beveiliging poorten

Uitval beveiliging poorten

prijs per stuk incl 4 boorschroef in kleur (excl. BTW)

SKU a-16085

Opties

Omschrijving / Uitval beveiliging poorten

uitvalbeveiliging poorten,

De uitvalbeveiliging voor enkele en dubbele poorten wordt indien mogelijk boven het bovenste scharnier en als de ruimte ontbreekt direct onder het bovenste scharnier geplaatst. Zou om welke reden dan ook het bovenste scharnier wegvallen dan vangt de uitval beveiliging de poordvleugel op. De poortvleugel kan dan ca 3 cm van de staander vallen maar blijft op de beveiliging hangen. Door het gebruik van een uitval beveiliging kunnen ongelukken worden voorkomen.

Een uitval beveiliging is per 1 januari 2020 verplicht aan te brengen op draaipoorten . Deze "'wettelijke" verplichting' is door ons gebaseerd op een gerucht binnen de hekwerkwereld wij hebben tot op heden nog geen wet gevonden die dit bepaald. Toch vinden wij het raadzaam om nu de uitvalbeveiliging op de nieuw te plaatsen draaipoorten te gaan gebruiken en ook op bestaande poorten zoveel mogelijk een uitval beveiliging aan te brengen.

De uitval beveiliging wordt aangeboden in de kleur

  • Zwart (Ral 9005)
  • Groen (Ral 6009)
  • Antraciet (Ral 7016)
  • thermisch verzinkt

De uitval beveiliging is een voorraad artikel, door de enorme vraag naar dit product kan de levertijd tijdelijk tot 2 weken oplopen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Uitval beveiliging poorten
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.