Spandraad

Geplastificeerd Spandraad, prijs per rol van 100 of 500 meter.

Vanaf € 17,80

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Spandraad

Geplastificeerd spandraad met een verzinkte kern, dikte 3.8 mm op rol van 100 of 500 meter,verkrijgbaar in 3 kleuren namelijk Groen (Ral 6009), grijs (ral 7030) en zwart (Ral 9005).

Spandraad is voor vele doeleinden te gebruiken, het meest bekende is het gebruik van spandraden in hekwerk met harmonicagaas. De spandraad wordt dan als midden,- en onderdraad gebruikt en in enkele gevallen als bovendraad.De spandraad wordt op spanning gezet d.m.v. wartelen ( het opdraaien van de draad) of door een spanner (draadspanner), De spanner is in de kleur van de draad te verkrijgen.

Om de spandraad op hoogte te houden zijn er spandraadhouders verkrijgbaar. een alternatief hierop is om met een stuk spandraad een soort beugel te creëren (zie bijgevoegde afbeelding) hierdoor wordt nogmaals extra spanning op de draad gezet.

Dit product is op voorraad

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spandraad

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.