Wielstelplaat

Prijs per wielstelplaat (excl. btw), op een complete

schuifpoort zijn 2 wielstelplaten nodig!

Vanaf € 117,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Wielstelplaat

Deze wielstelplaat wordt gebruikt voor de onderste grote geleide wielen van een stalen schuifpoort. Een schuifpoort heeft 2 van deze platen gemonteerd op de geleide portalen. Op de wielstelplaat ook wel tandem wielstel genoemd worden 2 wielen gemonteerd op de assen (rond 25 mm). Met een cegering rond 25 mm worden de wielen op de assen geborgd.

Het is raadzaam als deze platen niet zuiver recht zijn te vervangen. dit voorkomt het verkeerd aflopen van de kunststof wielen. Zodra de wielen niet meer recht staan gaat het knijpen en zal de poort zwaar gaan lopen. Bij geautomatiseerde poorten kan dit schade veroorzaken aan de aandrijving.

Standaard worden er wielen met een buitenmaat van rond 180 mm gemonteerd. De wielstelplaat wordt zowel los geleverd als compleet met wielen voor gemonteerd. Ook zijn de wielen los verkrijgbaar in deze webwinkel.

  • Wielstelplaat = met assen maar zonder wielen
  • Wielstelplaat compleet = inclusief gemonteerde wielen

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wielstelplaat

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.