Complete wielenset spt

Complete wielenset spt

Prijs excl. btw per set, bestaande uit; 2 platen, 8 wielen en 8 assen, compleet samengesteld.

SKU a-16413

Omschrijving / Complete wielenset spt

Complete wielenset spt

Naast losse wielen bieden wij een complete set wielen aan voor de SPT (stalen schuifpoort met rond 180 wielen aan de portalen). Bij een grote onderhoudsbeurt van een schuifpoort is het verstandig om alle wielen in een keer te vervangen. Met name bij de geautomatiseerde poorten is het belangrijk dat de poort soepel rolt. Een set nieuwe wielen is een behoud van de poort en de automatisering, Bij langdurig gebruik zijn ook de wielstel-platen aan de beurt voor vervanging, wanneer de assen niet meer loodrecht staan zullen de wielen snel slijten.

De SPT een door ontwikkelde HERAS poort is een product wat jaren lang door ABC Hekwerk is geleverd, uiteindelijk zijn er meerdere fabrikanten die dit model voeren. Let wel op de wiel afmeting, de aangeboden wielen in de set zijn rond 180 er zijn ook kleinere en smallere wielen in omloop!

De complete set bestaat uit twee thermisch verzinkte wielstel platen voorzien van assen met elk twee vooraf gemonteerde wielen rond 180 mm en 4 gelagerde geleide wielen met rvs as .

De complete wielenset SPT is een voorraad product

Onderdelen van de set zijn ook los verkrijgbaar,als er andere maten nodig zijn, die niet te vinden zijn op onze site, kunnen we na aanleiding van een duidelijke tekening de wielen ook op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Complete wielenset spt
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.