Geleidewiel

Prijs geleidewiel (excl btw) per stuk compleet met rvs lager en moer.

€ 37,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Geleidewiel

Dit geleidewiel wordt gebruikt in de geleideportalen van een stalen schuifpoort. Het zijn de wielen die boven in de portalen de poortvleugel recht door de portalen geleid. De wielen zijn gelagerd, waardoor deze soepel draaien.

Bij groot onderhoud van een schuifpoort is het gebruikelijk om alle gelagerde wielen te reviseren of te vervangen.Met name bij een geautomatiseerde schuifpoort is het belangrijk dat de poort in de vrijloop soepel schuift. Een handmatig bediende schuifpoort zal minder snel slijtage vertonen mits deze van tijd tot tijd goed afgesteld wordt. De bovenste geleidewielen houden de poort recht zodat de onderste wielen niet teveel zijwaartse druk krijgen en beter lopen en minder slijten.

Het geleidewiel wordt geleverd, compleet met roestvast stalen as, lager en moer

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geleidewiel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.