Ballenvanger kop

Ballenvanger kop

prijs per stuk excl. btw.

SKU a-11024

Opties

Omschrijving / Ballenvanger kop

Ballenvanger kop,

De ballenvanger kop is een essentieel onderdeel van de ballenvanger, Boven op de zware rond 90 staanders wordt een ballenvanger kop geplaatst waar de bovenligger, een rond 60 buis, doorgevoerd wordt. Een kenmerk van de ballenvanger kop is dat de doorvoer excentrisch is aangebracht waardoor de bovenligger vrijwel gelijk ligt met de voorzijde van de staanders zodat net, gaas of dubbelstaafmat recht gemonteerd kan worden op het frame van de ballenvanger. Bovenop de gegoten aluminium ballenvanger kop is schroefdraad aangebracht om de bovenligger goed te kunnen borgen.

Een ballenvanger staat achter een voetbaldoel om afzwaaiende ballen richting doel op te vangen om zo overlast en gevaarlijke situaties zoveel mogelijk te voorkomen. Dankzij deze bijzondere afrastering is duurzaam sport en spel in de wijk mogelijk. Naast voetbalvelden wordt een ballenvanger ook bij trapveldjes, scholen en speelpleinen ingezet. Door een goed geplaatste en door het gebruik van de juiste materialen wordt de veiligheid voor sportbeoefenaars, toeschouwers en omwonenden met een ballenvanger enorm verbeterd.

Het is raadzaam om na elk seizoen de ballenvanger nauwkeurig te controleren op gebreken en deze tijdig te repareren.

De ballenvanger kop wordt aangeboden in 4 uitvoeringen;

  • Ballenvanger-kop 60 x 90 x 60 in aluminium
  • Ballenvanger-kop 60 x 90 x 60 in aluminium en gepoedercoat in Ral 6009 = groen
  • Ballenvanger-kop 60 x 90 x 60 in aluminium en gepoedercoat in Ral 9005 = zwart
  • Ballenvanger-kop 60 x 90 x 60 in aluminium en gepoedercoat in Ral 7016 = antraciet

 

De Ballenvanger-kop is een voorraad product

NB om een ballenvanger samen te stellen, maak gebruik van  producten die in hoge mate molestbestendig zijn en tegen een stootje kunnen, laat veiligheid vooropstaan! Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ballenvanger kop
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.