Binddraad - knoopdraad

Binddraad – knoopdraad prijs per rol van 100 meter excl. btw

Vanaf € 7,45

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Binddraad- knoopdraad

Binddraad ook wel knoopdraad of rozendraad genoemd  van 2.0 mm dikte met verzinkte kern, op rol van 100 meter. Wordt in hoofdzaak gebruikt om (harmonica) gaas aan het hekwerk frame en de spandraden vast te knopen. Daarnaast kan dit veelzijdige product op vele verschillende manieren gebruikt worden om iets vast te zetten.

Binddraad - knoopdraad wordt in 3 kleuren geleverd,

  • Binddraad groen op rol van 100 meter
  • Binddraad zwart op rol van 100 meter
  • binddraad grijs op rol van 100 meter

Het binddraad is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Binddraad - knoopdraad

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.