Rol geplastificeerd harmonicagaas

prijs van genoemde product is per rol, tot 2000 mm hoogte is rol lengte 25 meter

Vanaf € 32,35

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Harmonica gaas

Rol geplastificeerd geweven harmonica gaas volgens EN 10223-6 , de meest gebruikte draaddikte 3.1 mm  daarnaast wordt de draaddikte van 2.8 mm en 3.8 mm aangeboden, lengte per rol is 25 meter lang. standaard maaswijdte 50 x 50 met variatie keuze uit maaswijdte 30 x 30 mm en 40 x 40 mm. Naast de aangeboden voorraad producten zijn er meer variaties in kleur maaswijdte en hoogte mogelijk, deze producten hebben mogelijk andere voorwaarden qua levertijd, prijs en afname hoeveelheid ,mocht er interesse zijn voor de niet op voorraad zijnde variaties neemt u dan contact met ons op.

Het gaas wordt in 3 kleuren geleverd, groen grijs en zwart.

Gaas met een dikte van 3.1 mm is een voorraad product. het gaas 2.8 en 3.8 mm heeft een levertijd van 2 tot 3 weken

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rol geplastificeerd harmonicagaas

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!