Pantanet Gaas

Pantanet gaas wordt geleverd op rollen van 10 of 25 meter lengte, de genoemde prijs is per rol

Vanaf € 21,26

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De vier soorten Pantanet gaas. Pantanet is een gelast gaas uit verzinkte draad wat gepunt last en achteraf geplastificeerd is. De horizontale draden hebben een krimp in elke maas. Met uitzondering van de Light uitvoering is de rand van het Pantanet gaas aan zowel boven als aan de onderzijde op 25.4 mm versterkt met een extra zelfkantdraad. De combinatie van de soepele horizontale draden met de harde verticale draden maken spandraden overbodig en geeft een stevige vormvaste afrastering.

  •  Pantanet Protect  - maaswijdte   50.8 x 50.8 mm draaddikte horizontaal 2.5 mm en verticaal 2.2 mm
  •  Pantanet Family   - maaswijdte 101.6 x 50.8 mm draaddikte horizontaal 2.5 mm en verticaal 2.5 mm
  •  Pantanet Garden  - maaswijdte 101.6 x 63.5 mm draaddikte horizontaal 2.2 mm en verticaal 2.1 mm
  •  Pantanet Light      - maaswijdte 101.6 x 76.2 mm draaddikte horizontaal 2.2 mm en verticaal 2.1 mm

Gaas wordt geleverd in de kleur groen (Ral 6073)

Het Pantanet systeem bestaat niet alleen uit geplastificeerd gelast gaas op rollen maar ook bijbehorende staanders de Bekaclip palen en een breed assortiment draai,- en schuifpoorten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pantanet Gaas

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.