Karabijnhaak

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 4,15

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Karabijnhaak

Een karabijnhaak wordt voor vele doeleinden gebruikt, als hulp middel voor de klim en watersport, maar ook  voor vele huis,- tuin,- en keuken toepassingen. In het hekwerk wordt de karabijn haak gebruikt om een afzet paal met ketting te koppelen. De karabijnhaak wordt aangeboden in een verzinkte uitvoering eventueel gecoat in kleur

Beschikbare uitvoeringen

  • verzinkt
  • verzinkt en gecoat in wit
  • verzinkt en gecoat in zwart
  • verzinkt en gecoat in rood
  • verzinkt en gecoat in geel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Karabijnhaak

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.