Muuropvang voor smalslot

Prijs per stuk excl. BTW

Vanaf € 32,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Muuropvang voor smalslot,

Vaak is het lastig om een poortpaal strak langs de muur te plaatsen. Vlak tegen de muur komt men vaak de fundatie of een hemelwater afvoer leiding tegen. Dan is een muuropvang de ideale oplossing. De aangeboden opvang is een muuropvang voor smalslot.

Deze muuropvang is dus alleen geschikt voor een poort waarbij het slot verwerkt is in de kokerstijl. Voor bijvoorbeeld een locinox slot is weer een andere oplossing dan dit smalslot!

De muuropvang voor smalslot is een voorraad product,(in kleur beperkt op voorraad)

  • muuropvang voor smalslot thermischverzinkt
  • muuropvang voor smalslot thermischverzinkt , Gecoat in Ral 6009 (groen)
  • muuropvang voor smalslot thermischverzinkt , Gecoat in Ral 9005 (zwart)

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muuropvang voor smalslot

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.