Sier-klink met knop

Prijs per klinkstel excl. btw

€ 52,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Sierklink met knop

De fraaie sier-klink met knop is speciaal vervaardigd voor sierpoorten. Tegenwoordig zien we vaak een sierpoort met een industrieel slot en een aluminium kruk,dat doet afbreuk aan de gehele poort. Een poort met veel zorg en vlijt ontworpen en geproduceerd verdient een mooie sierkruk. Deze sierklink is de kers op de taart!

SIERKLINKSTEL MET KNOP 80X140 MM

Levertijd ca 1 week.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sier-klink met knop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.