Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Sier-klink met krul

Sierklink met krul speciaal vervaardigd voor sierpoorten, Als er veel zorg besteed is aan het ontwerpen en maken van een sierpoort is een standaard aluminium of kunststof deurkruk niet de meest fraaie oplossing.Voor deze poorten zijn een aantal sierklinken of krukken. Waaronder deze sierlijke sierkruk met krul 70 x 125 mm

Levertijd 1 week

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sier-klink met krul

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.