Spanner

Prijs voor de spanner is per stuk excl. BTW

Vanaf € 1,15

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Spanner of draadspanner,

De allround spanner is zeer geschikt voor het op spanning zetten van spandraden of het opspannen van puntdraad (prikkeldraad). De spanner wordt aangeboden in een thermisch verzinkte uitvoering en in een thermisch verzinkte en daarna gepoedercoate versie.Standaard in 2 kleuren, namelijk Ral 6009 (= Dennengroen), en Ral 9005 (=zwart)

De spanner heeft een lengte van 100 mm.

Dit product is op voorraad.

De spanner kan op een eindpaal of een hoekpaal geplaatst worden d.m.v.. een rvs band 60 mm. met verstevingshoekjes en een bout moer verbinding. Op deze manier zijn de puntdraden(prikkeldraden) erg mooi op te spannen. De spanner in de kleur van de staander en het puntdraad kleur maakt het geheel af.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spanner

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.