Tussenplaat voor rond

Prijs per stuk excl. BTW

Vanaf € 6,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Tussenplaat voor rond,

De tussenplaat is een adapterplaat om een slot of slotaanslag van recht (koker) naar rond (buis) te kunnen plaatsen. De plaat wordt gemonteerd tussen de slotvanger of het slot. Zodat er een perfecte aansluiting op een rondprofiel (60 mm) ontstaat.

Alle sloten en slotvangers worden standaard geproduceerd voor een recht profiel, maar soms is dat anders. Hiervoor heeft Locinox nu een oplossing, de tussenplaat voor rond.

De tussenplaat wordt in de volgende variaties aangeboden;

  • Tussenplaat voor slotvanger (SHKLQF2-aanslagen) rond profiel (60mm.)
  • Tussenplaat voor type SA slotopvang, rond profiel   (60 mm)
  • Tussenplaat voor type LA of LS slot rond profiel

De tussenplaat voor rond is een voorraad product.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tussenplaat voor rond

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.