Dubbele puntdraadkop

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 14,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Dubbele puntdraadkop

De dubbele puntdraadkop ook wel Y-kop genoemd  van aluminium heeft de draadhouders onder een hoek staan. De 2 x 3 draden onder een hoek garanderen een goede anti overklimbaarheid. De Dubbele puntdraad houder wordt alleen in de aluminium kleur aangeboden.

De dubbele puntdraadkop wordt ingezet voor terreinen met waar een zwaardere beveiliging noodzakelijk is. En voor terreinen waar zowel niet in als uitgebroken mag worden. Doordat de draadhouders onder een hoek zijn geplaatst wordt de overklimbaarheid een stuk lastiger.

De dubbele puntdraadkop wordt in vijf verschillende varianten aangeboden

  • voor een staander rond 48 , 2 x 3 draden onder 45 graden gelast, met doorvoermogelijkheid voor rond 42,  in aluminium kleur
  • voor een staander rond 60 , 2 x 3 draden onder 45 graden gelast met doorvoermogelijkheid voor rond 42,  in aluminium kleur
  • voor een staander rond 60 , 2 x 3 draden onder 45 graden gelast met doorvoermogelijkheid voor rond 42 in aluminium gepoedercoat in Ral 9005(= zwart)
  • voor een staander rond 60 , 2 x 3 draden onder 60 graden gegoten,met doorvoermogelijkheid voor rond 42 in aluminium kleur
  • voor een staander koker 40 x 60 , 2 x 3 draden onder 45 graden gegoten geen doorvoer mogelijkheid in aluminium kleur

 

De Dubbele puntdraadkop of Y-kop wordt minimaal op voorraad gehouden, grotere aantallen ca 1 week levertijd

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbele puntdraadkop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.