Opvanghaak voor poortvleugel

De prijs van de poortopvang is per stuk, voor de juiste uitvoering zie de product omschrijving,

Vanaf € 25,35

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Opvanghaak voor poortvleugels ook wel poortvanger genoemd. Met de opvanghaak wordt de vleugel van een poort in openstand eenvoudig en stevig vastgezet.Met name de poortvleugels zonder grondgrendel worden met de opvanghaak vergrendeld.

De van aluminium in zilverkleur gepoedercoate opvanghaak is 40 mm in hoogte verstelbaar en kan worden gebruikt voor profielen van 40 tot en met 60 mm. Het gebruik van een rubber aanslag en een vanghaak in kunststof voorkomt beschadigingen en krassen op de poort. De haak kan worden omgekeerd

De aluminium opvanghaak wordt geleverd in 2 uitvoeringen;

  • Type UGC vangt de poort van onder (de haak is naar boven voor gemonteerd)
  • Type IGC vangt in de poort (de haak is naar onder voor gemonteerd,zoals op afbeelding)

De haak wordt voor de stevigheid in beton geplaatst, voor verankering in de beton is een verankeringsgat aangebracht onderin de staander.

Naast de Aluminium opvanghaak is er ook een staal-thermisch verzinkte uitvoering met RVS bout,het tuimelelement is van aluminium en 52 mm in hoogte verstelbaar.

De thermisch verzinkte opvanghaak wordt geleverd in 2 uitvoeringen;

  • Type ABL vangt in de poort, de haak is naar onder gemonteerd.
  • Type ABK vangt ook in de poort maar heeft een extra steun.

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opvanghaak voor poortvleugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.