Grondpot voor grondgrendels

poortopvang

Prijs per stuk excl. btw.

€ 10,20

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Grondpot voor grondgrendels,

Een eenvoudige doch zeer fraaie grondpot zonder poortaanslag. Ideaal om als grondgrendel punt te gebruiken in de openstand zodat de poortvleugels stevig blijven staan, ook op een winderige dag. Door het kleine formaat geeft het een zeer afgewerkt uiterlijk in of naast de bestrating. In tegenstelling tot een opvanghaak zijn er geen obstakels en bevorderd de veiligheid.

De grondpot voor grondgrendels is een voorraad product

De grondpot voor grondgrendels wordt in de grond gezet en aangestort met beton, Als er een dikke laag grind onder de grondpot wordt aangebracht kan het water via het gat onderin de grondpot wegkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grondpot voor grondgrendels

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.