Puntenkam

Prijs overklimbeveiliging – scherpe puntenkam is per stuk (lengte 2500 mm.)

Vanaf € 26,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De puntenkam als (over)klimbeveiliging.

Ongewenst in of uitbreken gebeurd voor ca. 80% door een afrastering of poort te overklimmen. Om overklimmen beter te kunnen beveiligen zijn verschillende oplossingen. Een van de oplossingen is het plaatsen van een scherpe puntenkam. Deze nette oplossing kan al voldoende zijn om  een afrastering niet te overklimmen. Ook ongewenst zitten of staan is te weren met de scherpe puntenkam. De scherpe puntenkam is een ideale extra beveiliging.

De puntenkam is gemaakt van een stalen hoeklijn 45 x 25 x3 mm. in een lengte van 2500 mm. Om de 250 mm. zijn er bevestigingsgaten aangebracht. De puntenkam wordt geleverd in de kleuren groen (ral 6009), zwart (Ral 9005) en in het thermisch verzinkt!

De puntenkam is eenvoudig op maat te zagen en daarna bij te werken met verf of zink. Voor het monteren op staal kunnen de popnagels in kleur of de boorschroeven gebruikt worden.

Wij kunnen de puntenkam ook op maat zagen en bijwerken, als bij de bestelling een notie gemaakt wordt van de maat wordt dit als service uitgevoerd (gratis).Er wordt een volle lengte in rekening gebracht.

De puntenkam is een voorraad product.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puntenkam

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.