Puntenkam

Puntenkam

Prijs overklimbeveiliging – scherpe puntenkam is per stuk (lengte 2500 mm.)

SKU a-1988

Opties

Omschrijving / Puntenkam

De puntenkam als (over)klimbeveiliging.

Ongewenst in of uitbreken gebeurd voor ca. 80% door een afrastering of poort te overklimmen. Om overklimmen beter te kunnen beveiligen zijn verschillende oplossingen. Een van de oplossingen is het plaatsen van een scherpe puntenkam. Deze nette oplossing kan al voldoende zijn om  een afrastering niet te overklimmen. Ook ongewenst zitten of staan is te weren met de scherpe puntenkam. De scherpe puntenkam is een ideale extra beveiliging.

De puntenkam is gemaakt van een stalen hoeklijn 45 x 25 x3 mm. in een lengte van 2500 mm. Om de 250 mm. zijn er bevestigingsgaten aangebracht. De puntenkam wordt geleverd in de kleuren groen (ral 6009), zwart (Ral 9005) en in het thermisch verzinkt!

De puntenkam is eenvoudig op maat te zagen en daarna bij te werken met verf of zink. Voor het monteren op staal kunnen de popnagels in kleur of de boorschroeven gebruikt worden.

Wij kunnen de puntenkam ook op maat zagen en bijwerken, als bij de bestelling een notie gemaakt wordt van de maat wordt dit als service uitgevoerd (gratis).Er wordt een volle lengte in rekening gebracht.

De puntenkam is een voorraad product.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Puntenkam
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.