Roterende puntenkam

Prijs per stuk, excl. btw

Vanaf € 2,40

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Roterende puntenkam

In 80% van de gevallen zal iemand die geen toegang heeft een solide hekwerk proberen te overklimmen. Belangrijk is om die mogelijkheid zoveel mogelijk te beperken.

De roterende puntenkam is een ideale overklim beveiliging. en kan zowel op hekken als op poorten worden gemonteerd. Ook voor bestaande situaties is het mogelijk d.m.v. wat aanpassingen de roterende puntenkam te monteren. Om ongenode gasten buiten te houden is een degelijk hekwerk noodzakelijk. Een hekwerk of een poort is de eerste blokkade tot een vrije toegang. Om dit te versterken is een degelijke overklimbeveiliging een doeltreffend product.

Doordat de punten draaien is het moeilijk houvast te krijgen. ook is het lastig om er iets bovenop te leggen.

De segmenten zijn per stuk verkrijgbaar, De segmenten liggen in verzinkte uitvoering op voorraad, in een ral kleur kan op aanvraag worden geleverd

De enkele segmenten worden in 2 typen aangeboden

  • segment breedte 50 mm met punten  90 mm lang.
  • segment breedte 50 mm met punten 120 mm lang.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roterende puntenkam

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.