Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Roterende puntenkam groot,

Naast de enkele segmenten biedt Allroundhekwerk ook de grote roterende puntenkam. De roterende puntenkam groot is ideaal om grote lengten te voorzien van overklimbeveiliging.

De roterende puntenkam groot heeft een lengte van 230 mm en punten van 90 mm lang en is goed te combineren met de kleine segmenten van 50 mm met 90 mm punten. De kam wordt over een bovenbuis van rond 42 mm geschoven. De buis wordt vastgezet en de punten worden er los eromheen geschoven.

Afmeting

  • lengte 230 mm punten 90 mm lang
  • Uitvoering thermisch verzinkt

Dit product ligt op voorraad

Puntenkam in een Ral kleur op aanvraag!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roterende puntenkam groot

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.