Slotopvang SECURA voor draaipoort.

slotopvang secura

prijs per slotopvang incl. Quick-fix bevestiging. (excl. btw)

Vanaf € 19,85

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Slotopvang SECURA voor enkele,- en dubbele draaipoorten met gepatenteerd verankeringssysteem. De slotopvang SECURA geeft garandeert een stevige en veilige vergrendeling van de poort!

De robuuste aluminium slotopvang SECURA van locinox voor koker of ronde buisprofielen van 40 tot 60 mm. De aanslag van de slotopvang is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren, om geluid te reduceren is de aanslag voorzien van een stootrubber. Door het gepatenteerde verankeringssysteem van roestvast staal (de paddenstoel) wordt uithaken van de poort voorkomen.

De opvang wordt aan het kokerprofiel bevestigd door een schroefhuls (Quick-Fix) en is zowel links als rechtsom (naar binnen-buiten draaiend) te monteren.

Voor montage op;

  •  ronde buisprofielen wordt het type    -SHRL QF gebruikt
  •  koker profielen wordt het type            -SHKL QF gebruikt

De aanslag op de slotopvang is verkrijgbaar in de kleuren, groen, zwart, wit, zilverkleurig, antraciet.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slotopvang SECURA voor draaipoort.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.