Slotopvang voor draaipoort

Prijs slotopvang is per stuk excl. BTW

Vanaf € 13,60

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Slotopvang voor enkele,- en dubbele draaipoorten.

De robuuste aluminium slotopvang van locinox voor koker of ronde buisprofielen van 40 tot 60 mm. De aanslag van de slotopvang is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren, om geluid te reduceren is de aanslag voorzien van een stootrubber.

De opvang wordt aan het kokerprofiel bevestigd door een schroefhuls (Quick-Fix) en is zowel links als rechtsom (naar binnen-buiten draaiend) te monteren.

Voor montage op;

  •  ronde buisprofielen wordt het type    -SARL QF gebruikt
  •  koker profielen wordt het type            -SAKL QF gebruikt

De aanslag op de slotopvang is verkrijgbaar in de kleuren, groen, zwart, wit, zilverkleurig, antraciet.

De slotopvang van Locinox is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slotopvang voor draaipoort

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.