Veiligheidsknop - Kidlock

Prijs per set (binnen en buiten bediening)

€ 22,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Kidlock is een veiligheidsknop, waarbij 1 of meerdere punten tegelijkertijd (met een druk van 2 kg.) ingedrukt moeten worden om te openen. Deze zeer kindvriendelijke deur kruk is op elk slot te monteren. Deze kruk wordt gebruikt bij zwembaden, kinderdagverblijven. dierenkennels, achter in de tuin, voorraadkasten, etc.

De veiligheidsknop is ontworpen om ruimten niet af te sluiten maar om de toegang voor met name kinderen (kidlock) te weren of te bemoeilijken. Ook een standaard deurklink kan geheel of gedeeltelijk aan een zijde vervangen worden door deze veiligheidsknop - kidlock.

Materiaal ; Poliamide met roestvast stalen voorplaat (Voldoet aan de zwembadstandaard NF P90-306) De veiligheidsknop wordt vaak gebruikt in combinatie met een poortdranger, om er zekerder van te zijn dat de poort gesloten is, waarmee de situatie nog veiliger wordt.

Dit product helpt de veiligheid te vergroten!

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Veiligheidsknop - Kidlock

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.