deurkruk rond

prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 17,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

deurkruk rond,

De ronde aluminium deurkruk of klinkstel is een fraaie handzame deur of poortkruk, zeer geschikt voor buiten toepassing, de deurkruk rond wordt ook als halve set aangeboden.De halve deurkruk rond wordt veel toegepast bij poortdeuren die van de buitenzijde alleen met de sleutel geopend kan of mag worden. De knop moet gedraaid worden om te openen, waardoor het al lastiger wordt om vanaf de buitenzijde te openen. Een bijkomen voordeel is dat een draaiknop voor kleine kinderen lastig te openen is. de stift is afgedekt met een kunstkop dop

De deurkruk rond is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:deurkruk rond

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.