Wielstel (tandem) voor octaliner

Prijs is voor een stuks compleet wielstel bestaande uit een thermisch verzinkt frame en 2 gelagerde loopwielen excl. btw

€ 182,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Wielstel (tandem) voor octaliner

De Octaliner , jarenlang het paradepaard van B&G. Een robuuste stalen schuifpoort met een ronde (buis) onderbalk. Het degelijke poort frame gaat jaren mee, om het geheel ook jaren goed te laten lopen is er onderhoud nodig, Afhankelijk van het gebruik, geautomatiseerd of handbediend om de 2 tot 5 jaar zijn de wielen aan de beurt om vervangen te worden. De aandrijving van een geautomatiseerde poort zal zeker langer meegaan als de poort goed is afgesteld en soepel rolt. Bij extreem gebruik worden de wielen van geautomatiseerde poorten eens per jaar tijdens het jaarlijkse onderhoud vervangen.

De onderbalk wordt geleid over de tandem wielstellen. Deze wielstellen worden bij groot onderhoud compleet vervangen of voorzien van nieuwe wielen

De tandem wielstellen liggen los in een frame onder de poort waardoor deze eenvoudig zijn te vervangen. De poort op liften en de complete wielstellen kunnen zonder sleutelen onder het frame weg gehaald worden.

Een wielstel bestaat uit een thermisch verzinkt  frame met assen en 2 gelagerde wielen

Deze materialen zijn uit voorraad leverbaar

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wielstel (tandem) voor octaliner

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.