Hoekkopstuk

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 8,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Hoekkopstuk,

Hoekkopstuk of 3-weg koppeling, van gegoten aluminium ten behoeve van buis rond 60 mm. is een ideale oplossing voor hekwerk met een bovenbuis of leuning van rond 60 mm. Het hoekkopstuk wordt veel gebruikt voor plantsoen afrasteringen. Groot voordeel bij het gebruik van deze koppeling is dat er geen losse einddoppen met bandjes bouten, moeren en ringen gebruikt hoeven worden. Het is direct een mooi afgesloten geheel.

Het hoekkopstuk wordt aangeboden in de kleur

  • groen Ral 6009
  • zwart Ral 9005
  • aluminium kleurig

Het hoekkopstuk is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoekkopstuk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.