Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Enkele dubbelstaafmat poort met kader

Enkele dubbelstaafmat poort met kader

bekijk reviews

de prijs voor een enkele dsm poort met kader is inclusief rvs locinox slot met 3 eurocilindersleutels, scharnieren en poortpalen.

Product Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

De enkele dubbelstaafmat poort met kader,

Deze zeer populaire scherp geprijsde Dubbelsaafmat poort is multifunctioneel en kan voor vele doeleinden worden ingezet. Door de uitgekiende productie kan deze poort ondanks de hoge kwaliteit  zeer voordelig worden aangeboden.

De enkele dubbelstaafmat (DSM) poort is thermisch verzinkt en eventueel in kleur gepoedercoat. Met kader wordt bedoeld de kokerlijst van 40 x 40 rondom de poortvleugel, die in diverse standaard afmetingen wordt aangeboden.

Scharnieren: 180 graden 4-dimensionaal regelbaar (zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren) Poortvulling: Dubbelstaafmat type 8/6/8 maas 50/200 mm., Poortpalen:60 x 60 x 2 mm., Poortkader: rondom koker 40 x 40 x 2 mm., Sluiting: RVS Locinox sloten incl. eurocilinder met 3 sleutels en uitgevoerd in een aluminium slotkast.

De aangegeven breedte maat van deze enkele dubbelstaafmatpoort met kader is de afstand tussen de poortpalen ( de totale breedte van de poort wordt de aangegeven maat plus 12 cm)

Er zijn diverse producten om hekwerk op de poort te laten aansluiten (zodat er geen dubbele palen komen te staan) zie de bevestiging beugels voor dubbelstaafmat en de muurbevestiging voor gaashekwerk die ook geschikt is om op de poortpaal te bevestigen d.m.v. boorschroeven, ook zijn platen beschikbaar om een slot op de muur te bevestigen of om de scharnieren op de muur te plaatsen.

Een voordeel van de dubbelstaafmat poort is dat deze zeer open is en daardoor vrij transparant  waardoor uitzicht blijft, echter als de poort in een hekwerk wordt geplaatst wat begroeid is of wordt, dan kan de poort voorzien worden van vlechtband, door het gebruik van vlechtband wordt de poort dichtgemaakt en onttrokken van doorkijk.

De enkele dubbelstaafmat poort wordt aangeboden in de uitvoeringen;

 • Thermisch verzinkt
 • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009 (groen)
 • Themisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 9005 (zwart)
 • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 7016 (antraciet-grijs) = op aanvraag

De enkele dubbelstaafmatpoort wordt aangeboden in de afmetingen;

 • Hoogte   800 mm x breedte 1000 mm
 • Hoogte 1000 mm x breedte 1000 mm. 1200 mm. 1500 mm en 2000 mm.
 • Hoogte 1200 mm x breedte 1000 mm. 1200 mm. 1500 mm en 2000 mm.
 • Hoogte 1400 mm x breedte 1000 mm. 1200 mm. 1500 mm en 2000 mm.
 • Hoogte 1800 mm x breedte 1000 mm. 1200 mm. 1500 mm en 2000 mm.
 • Hoogte 2000 mm x breedte 1000 mm. 1200 mm. 1500 mm en 2000 mm.

 

 • De poortbreedte 1000 mm. en 1200 mm. zijn uitgevoerd met staanders koker 60 x 60
 • De poortbreedte 1500 mm. en 2000 mm. zijn uitgevoerd met staanders koker 80 x 80 ( i.v.m. zwaarte van de poortvleugel)

 

De dubbelstaafmat poort is uit voorraad leverbaar o.o.v.. ( Wij blijven constant de voorraad aanvullen echter het succes van dit product wil af en toe sneller gaan dan de productie)

Afwijkende maten kunnen op aanvraag gemaakt, geleverd en eventueel geplaatst worden.

Veiligheidstip;

Hoe handig een poort ook is, er wordt een onveilige opening in een omheining gecreëerd. We hoeven niet naar de opening te zoeken, vaak leid een pad ons naar de opening toe.Veiligheid is dan hoe consequent wordt de poort dichtgedaan en afgesloten. Om de situatie van schijn veiligheid te verbeteren kan een veiligheidsknop- kidlock en een poort,- deurdranger geplaatst worden.

Montage tip;

Hoewel het poortje eenvoudig is aan te brengen, hierbij een aantal kleine tips

Een poort wordt bij voorkeur niet op een hoek of op einde van een hekwerk geplaatst, maar een stuk uit de hoek of kant. De staanders kunnen het beste in de grond worden geslagen i.p.v. boren of graven, handig hulpmiddel hierbij is de slagkop. Wordt er wel geboord of gegraven dan is het verstandig om de losgemaakte grond te verstevigen d.m.v. (snel) beton. De aangegeven breedte maat van deze enkele dubbelstaafmatpoort met kader is de afstand tussen de poortpalen ( de totale breedte van de poort wordt de aangegeven maat plus 12 cm). Als de poort in de vlucht route staat, draait de poort naar buiten. Als beveiliging voor dieren of kinderen draait de poort bij voorkeur naar binnen. houd rekening met op of aflopend terrein bij het bepalen van de hoogte onder de poort (normaal ca 7 cm) De poortpaal met scharnierdelen, de scharnierdelen worden aan de kant geplaatst waar de poort naartoe draait. Draait de poort naar buiten worden de scharnierdelen ook aan de buitenkant geplaatst en andersom , draait de poort naar binnen, komen de scharnierdelen ook aan de binnenzijde. Hetzelfde met de lippen op de poortvleugel, deze worden gemonteerd in de richting waar de poort naartoe draait. Vervolgens wordt het slot gemonteerd en de slotopvang. wanneer de poort hangt wordt deze afgesteld, de scharnieren zijn zowel in hoogte als van links naar rechts te verstellen. Mochten er nog vragen zijn voor of tijdens de montage , staan wij u graag telefonisch te woord.

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews

Mooi hek

Prima adres voor hekwerken

1 product

per pagina
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Enkele dubbelstaafmat poort met kader
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Schoterlandseweg 107, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.